Српски | English

Предметни професор
Термин консултација:

-

Кабинет:149
E-mail: suzana.lutovac@rgf.bg.ac.rs

Технологија материјала

Предавања

Назив материјала Датум Формат датотеке Величина Датотека
Уводно предавање23.11.2017pdf1.19 MBПреузми >>>
Метали 123.11.2017pdf3.12 MBПреузми >>>
Метали 223.11.2017pdf2.36 MBПреузми >>>
Метали 323.11.2017pdf2.77 MBПреузми >>>
Бетони 114.12.2017pdf1.36 MBПреузми >>>
Бетони 214.12.2017pdf2.61 MBПреузми >>>
Горива08.01.2018ppt2.67 MBПреузми >>>
Експлозиви 112.10.2017ppt4.31 MBПреузми >>>
Експлозиви 212.10.2017ppt850.5 KBПреузми >>>
Експлозиви 312.10.2017ppt8.43 MBПреузми >>>
Експлозиви 412.10.2017ppt13.73 MBПреузми >>>